برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.

▪ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.

نکات مهمی در مورد آشپزی و خانه داری 
▪ برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
▪ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
▪ برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
▪ افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
▪ هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
▪ ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
▪ هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
▪ قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
▪ استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
▪ افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
▪ برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
▪ ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
▪ هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
▪ برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
▪ اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
▪ برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
▪ برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.
▪ سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
 ● برای جلوگیری از ورود مورچه به منزل به نکات زیر توجه کنید:
▪ خیار به ویژه خیار تلخ را جلوی راه آن ها قرار دهید. مورچه ها از خیار متنفرند.
▪ کمی سرکه سفید به مکان هایی که محل عبور مورچه است بپاشید.
▪ با مخلوطی از یک لیوان آب و یک لیوان سرکه سیب پنجره ها را تمیز کنید تا مورچه ها را دور نگه دارد.
▪ برگ های خشک نعناع را در مسیر مورچه ها قرار دهید.
▪ مورچه ها از مسیری که دارچین، آب لیمو، پودر قهوه و فلفل پاشیده شده باشد عبور نخواهند کرد.
▪ در ترک های دیوار سیر قرار دهید تا مورچه ها را دور نگه دارد.



• مواد خمیر برگر یا فیله های ماهی را به طور جداگانه در کیسه نایلونی بپیچانید یا قبل از فریز کردن میان آنها کاغذ روغنی قرار دهید تا در صورت نیاز به طور جداگانه یخ هر یک آب شود.

 

• قبل از خرید هرگونه ماده اولیه، دستور تهیه را از آغاز تا پایان بخوانید. ماده اولیه ای که دارید یا موادی که به اندازه کافی نیستند را کنترل کنید و حتما موادی را که خانواده و یا مهمانان تان ممکن است به آنها آلرژی داشته باشند را از لیست مواد حذف کنید.

 

• نان بیات را دور نیندازید. می توانید از آن برای تهیه کروتن (تکه نان مکعب شکل برشته و یا سرخ شده که در سوپ یا روی سالاد می ریزند) یا خرده نان استفاده کنید.

 

کاربرد نان های اضافه,نکات مهم آشپزی

می توانید از آن برای تهیه کروتن از تکه نان های بیات یا خرده نان استفاده کنید

 

• برای شستن آسان سبزیجات ابتدا آنها را در ظرف حاوی آب سرد قرار دهید. آنها را هم بزنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه در آب سرد بمانند. سپس آنها را از آب درآورید و دوباره این کار را تکرار کنید البته کمی نمک سنگ به آب اضافه کنید تا آب تمیز بوده و آلودگی و رسوب در آن دیده نشود.

 

• سفیده و زرده تخم مرغ ها را با استفاده از کفگیر جدا کنید. استفاده از دست ها یا حرکت داردن زرده به عقب و جلو در میان پوسته های تخم مرغ می تواند آن را در معرض باکتری قرار دهد و غذا را فاسد سازد.

 

• برای به سرعت نرم کردن کره آن را به قطعات کوچک برش دهید. همچنین می توانید کره را میان دو ورقه کاغذ ضدچربی (grease proot) قرار دهید و سپس با استفاده از وردنه آن را پهن کنید. اجازه دهید به مدت چند دقیقه در همان حال بماند تا به دمای محیط برسد.

 

• سیب زمینی و بادمجان را پس از برش دادن در آب سرد قرار دهید تا از تغییر رنگ آنها جلوگیری شود.

 

• شکر قهوه ای سفت شده را به همراه یک برش سیب نگهداری کنید تا آن را دوباره نرم کند یا اینکه شکر را برای 20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

 

• هنگام نگهداری غذاهای کنسروی آنهایی را که تاریخ انقضای نزدیک تری دارند در جلوی قفسه یا روی آن قرار دهید تا زودتر مصرف کنید.

 

• موزها را از سایر میوه ها دور نگه دارید، زیرا آنها گازهایی از خود آزاد می کنند که می توانند سبب رسیدن میوه ها شود.

 

• خامه، آب مرغ، آب گوشت و سبزیجات، آب میوه ها و سایر مایعات را از طریق فریز کردن آنها در ظرف های یخ نگهداری کنید. هنگامی که فریز شدند، آنها را به یک کیسه نایلونی انتقال داده و روی آنها تاریخ زده و در زمان نیاز از آن استفاده کنید.

 

• کیک ها را حداکثر 20 دقیقه قبل از سرو برش دهید تا از خشک شدن آنها جلوگیری کنید.

 

• ماندگاری سبزیجات تازه را با فریز کردن افزایش دهید. آنها را از بسته بندی شان درآورید و در زیر آب سرد آب بکشید، پس از اینکه آنها گرفته شد روی حوله ای کاغذی پخش کنید. سپس آنها را در کیسه نایلونی قرار داده و در جایخی نگهداری کنید.

 

• برای نگهداری سبزیجاتی مانند سیر، پیاز و سیب زمینی که باید در محلی خنک و خشک و درجریان هوا قرار گیرند از سبدهای مخصوص بخارپز با جنس بامبو که در تایلند بسیار کارایی دارند، استفاده کنید.

 

• خوارکی های خشک مانند برنج، شکر، پاستا و آرد را در ظرف دردار نگهداری کنید. یک یا دو برگ بو و یا یک ساقه مریم گلی (اسطوخودوس) در آنها قرار دهید تا آفت نزنند. آنها را در محلی خشک و خنک نگهداری کنید.

 

• خشکبار را با نگهداری آنها در کیسه های پلاستیکی و بلافاصله فریز کردن تازه نگه دارید.


• قارچ های تازه را بدون شستن آنها درون پاکت کاغذی در یخچال نگهداری کنید.


اگر عاشق غذا هستید و واقعا از آشپزی لذت می برید، این شغل مناسب شماست.
 
در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. این تنوع تنها به معنای ورود غذاهای ملل دیگر به هر کشوری نیست. بلکه تغییرات خاص و گاهی کوچک در غذاهای محلی هر کشور نیز می تواند این تنوع را برای مردم ایجاد کند. در کنار این به دلیل شاغل بودن بسیاری از مردان و زنان، تمایل به استفاده از غذاهای رستوران و فست فودها افزایش یافته است. همه این موارد ضرورت وجود آشپزهای ماهر و متبحر را اثبات می کند.
 
آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد.  
 
آشپزبا استفاده از روش های مختلف آشپزی، غذاها را آماده می کند. در آشپزخانه های بزرگ، معمولا گروهی از آشپزها کار می کنند و یک سرآشپز بر کار آنها نظارت دارد. سرآشپز کلیه کارهای آشپزخانه را مدیریت و کنترل می کند.
 
برای موفق شدن در این کار آشپز باید علاقه فراوانی به غذا و آشپزی داشته و سرعت عمل خوبی در آن داشته باشد.  همچنین باید در فرآیند تهیه غذا و سرو آن، خلاقیت داشته باشد. آشپز همچنین باید صبور بوده و تحمل فشار کاری زیاد را داشته باشد. این کار برای علاقه مندان آن علیرغم همه سختی ها و فشارهایش، بسیار جذاب و متنوع است.

ساعت کاری آشپز معمولا طولانی و فشرده و از صبح تا نیمه شب خواهد بود که البته بسته به محل کارش می تواند متفاوت باشد. بیشترین حجم کاری او در آخر هفته ها و روزهای تعطیل می باشد زیرا مشتریان بیشتری در این روزها دارند.
 
آشپزخانه که محل کار آشپز می باشد، اغلب گرم و مرطوب و در زمان های سرو غذا خیلی شلوغ است. آشپز باید همیشه لباس های سفید و کلاه مخصوص آشپزی را به منظور رعایت نکات بهداشتی، به تن داشته باشد.
  

 

برای آشنایی بیشتر با شغل آشپزی در ادامه اطلاعات کاملی در مورد مسئولیت ها و وظایف، دانش و مهارت مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، بازارکار و فرصت شغلی، میزان درآمد آشپز و برخی از آشپزهای معروف ارائه می شود. 


آشپز غذاها را با کمک روش های مختلف تهیه می کند. در آشپزخانه های بزرگ معمولا هر آشپز مسئول یک نوعی از غذاها مانند نان ها، کباب ها، سوپ ها و یا پلوها می باشد. وظایف اصلی آشپز عبارتند از :

  • داشتن شناخت کافی و انتخاب مواد اولیه مناسب و تازه

  • تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها

  • کشیدن غذا در ظروف مناسب همراه با تزئینات زیبا

  • نظارت بر کیفیت و میزان مواد اولیه

  • رعایت دستورالعمل های بهداشتی، ایمنی و سلامت

 


آشپز معمولا کار خود را به عنوان دستیار یا کارآموز شروع می کند. در این سطح زمان زیادی را باید در آشپزخانه بوده و معمولا وظیفه آماده کردن مواد اولیه مانند شست و شو، خردکردن مواد و ... به عهده دارد. با کسب تجربه بیشتر، آشپز بخشی از آشپزخانه می شود. در مرحله بعدی دستیار سرآشپز شده و در غیاب او آشپزخانه را اداره می کند. در آخر نیز به عنوان سرآشپز، مسئول تهیه و به روز کردن منوها و نظارت بر تهیه غذاها خواهد بود.

▪ برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.

▪ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.

نکات مهمی در مورد آشپزی و خانه داری 
▪ برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
▪ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
▪ برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
▪ افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
▪ هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
▪ ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
▪ هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
▪ قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
▪ استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
▪ افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
▪ برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
▪ ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
▪ هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
▪ برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
▪ اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
▪ برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
▪ برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.
▪ سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
 ● برای جلوگیری از ورود مورچه به منزل به نکات زیر توجه کنید:
▪ خیار به ویژه خیار تلخ را جلوی راه آن ها قرار دهید. مورچه ها از خیار متنفرند.
▪ کمی سرکه سفید به مکان هایی که محل عبور مورچه است بپاشید.
▪ با مخلوطی از یک لیوان آب و یک لیوان سرکه سیب پنجره ها را تمیز کنید تا مورچه ها را دور نگه دارد.
▪ برگ های خشک نعناع را در مسیر مورچه ها قرار دهید.
▪ مورچه ها از مسیری که دارچین، آب لیمو، پودر قهوه و فلفل پاشیده شده باشد عبور نخواهند کرد.
▪ در ترک های دیوار سیر قرار دهید تا مورچه ها را دور نگه دارد.

 

این نوشته درباره خریدن یا نخریدن یک محصول خاص نیست بلکه بیشتر روی ایده های طلایی انتخاب لوازم خانگی، قیمت معقول و امکاناتی که باید داشته باشند تاکید شده است.

 انتخاب لوازم خانگی می تواند هیجان انگیز باشد. وقتی در میان مدل های متنوع گم می شوید و انتخاب بین طراحی های مختلف برای تان سخت می شود، وقتی فروشندگان دست از تعریف و تمجید از مدل تازه به بازار آمده برنمی دارند. کار جایی سخت می شود که بخواهید با بودجه ای مشخص آشپزخانه تان هم زیبا و مدرن به نظر برسد هم متناسب با نیازتان باشد. اینجاست که راهنمای زیر با مشخص کردن نکات ضروری خرید لوازم خانگی به دردتان می خورد.

این راهنما تنها برای انتخاب لوازم آشپزخانه ایرانی با سلیقه ایرانی مناسب است. زمان خرید به این فکر کنید که قصد ندارید آشپزخانه ای برای یک تبلیغ تلویزیونی داشته باشید؛ در نتیجه بهتر است تا جایی که ممکن است لوازم را بسته به نیازتان انتخاب کنید.

این نوشته درباره خریدن یا نخریدن یک محصول خاص نیست بلکه بیشتر روی ایده های طلایی انتخاب لوازم خانگی، قیمت معقول و امکاناتی که باید داشته باشند تاکید شده است.

ظرفیت لوازم خانگی به اندازه سایز لباستان مهم است

لوازم خانگی را هم باید مثل لباس متناسب با اندازه و نیازتان خریداری کنید. ظرفیت و گنجایش لوازم خانگی رابطه مستقیم با قیمت آنها دارد. هر چه ظرفیت محصول انتخابی تان بالاتر باشد مبلغ بیشتری بابت خرید آن پرداخت خواهید کرد. به علاوه اگر محصولی با گنجایش بیشتر از نیازتان بخرید در طولانی مدت هزینه بیشتری پرداخت خواهید کرد که به لحاظ اقتصادی اصلا به صرفه نیست.

از طرفی نه تنها به خاطر هزینه بلکه به خاطر ابعاد لوازم خانگی هم مراقب ظرفیت آنها باشید. ابعاد لوازم آشپزخانه تان باید کاملا متناسب با فضای آشپزخانه انتخاب شوند. با این کار هم فضای بیشتری به لوازم می دهیدتا بهتر کار کنند و بازده بالاتری داشته باشند و هم خودتان استفاده راحت تری خواهید داشت. برای مثال حتی اگر بودجه تان به شما اجازه می دهد ماشین ظرفشویی 12 نفره بخرید و آشپزخانه تان فضای کافی برای قرار دادن آن را ندارد سراغ مدل های رومیزی با ظرفیت هشت نفره بروید. کمی اقتصادی تر فکر کنید.

حتی اگر محصول انتخابی تان ظرفیت بالا و قیمت مناسبی دارد، سراغ خرید آن نروید. لوازم خانگی آنقدر متنوع هستند که با جست و جوی کمی می توانید محصولی با ظرفیت و متناسب با نیازتان پیدا کنید.

ظاهربین نباشید؛ به طراحی اهمیت بدهید

یکی از ابتدایی ترین ترفندهای شرکت های تولیدکننده لوازم خانگی برای جذب مشتری طراحی زیبای بدنه محصولات است. اینکه بخواهیدت طبق سلیقه تان خرید کنید هیچ اشکالی ندارد اما مراقب باشید گول ظاهر لوازم را نخورید. برای داشتن یک آشپزخانه زیبا به رنگ بدنه و نوع طراحی شان دقت کنید و سعی کنید لوازم انتخابی تان هم رنگ باشند.

اگر به فکر خرید ارزان تر یا صرفه جویی هستید مدل هایی با بدنه سفید رنگ را انتخاب کنید که به طور متوسط حدود 50 هزار تومان قیمت ارزانتری دارند اما بیشتر از رنگ به چیدمان گزینه ها و صفحه تنظیمات آنها دقت کنید. خریدن یک لباسشویی با ظاهری بسیار مدرن و چشمگیر لذتبخش است اما تنظیمات دشوار آن و سر و کله زدن با گزینه های متعددش چندان هم لذتبخش نخواهد بود.

هر چه نمایشگر روی بدنه پیشرفته تر باشد یا گزینه های غیرضروری بیشتری روی بدنه طراحی شده باشد قیمت محصول بالاتر می رود. پس باهوش باشید، دقت کنید امکانات و قابلیت هایی که انتظار دارید را روی بدنه ببینید اما بابت امکانات غیرضروری و بلکه هم جذاب پول بیشتری پرداخت نکنید.

خرید از یک برند خاص؟ این اشتباه را نکنید

خرید از برندهای معتبر، با گارانتی و ضمانت رسمی کاملا عاقلانه است اما خرید تمام لوازم آشپزخانه از یک برند چطور؟ خریدن تمام لوازم آشپزخانه تان از یک برند دقیقا مثل این است که بخواهید برای یک تبلیغ تلویزیونی، آشپزخانه ای کامل را به تصویر بکشید. اینکه یخچال و فریزرهای یک برند خاص کیفیت بسیار بالایی دارد دلیل بر این نیست که لباسشویی یا ظرفشویی همان برند هم این کیفیت را داشته باشد یا حتی برای شما مناسب باشد.

حتی در بین محصولات برندهای شناخته شده و امتحان پس داده هم ممکن است لوازمی پیدا کنید که نه تنها کیفیت مناسبی ندارد بلکه اصلا برای استفاده در ایران مناسب نیست. مثلا اجاق گازهای وارداتی به خاطر مصرف بالای برق برای استفاده در ایران مناسب نیستند.

برای خرید هر کدام از لوازم خرد یا درشت آشپزخانه سراغ برند متفاوتی بروید. برای خریدن لوازم خرد آشپزخانه بهتر است برندهای داخلی را انتخاب کنید. این محصولات قیمت ارزانتری دارند اما امکاناتشان تقریبا با مدل های مشابه وارداتی برابری می کند.

تبلیغات برای جذب مشتری است؛ همیشه به آنها اعتماد نکنید

طراحی بدنه یخچال با نگین های تزئینی ونقره، مصرف فقط هفت لیتر آب در هر سیکل شست و شوی ماشین لباسشویی یا تعداد دور دیگ درونی، شست و شوی ظروف تنها در 12 دقیقه، سیستم گردش چندگانه هوا برای ماندگاری دو برابر مواد غذایی در یخچال، جاروبرقی بسیار قوی که حتی قدرت مکش مبلمان را دارد و ... همه شعارهای تبلیغاتی هستند.

طراحان تبلیغات آموزش دیده اند تا بدترین محصول را هم طوری به شما معرفی کنند که انگار بهترین و با کیفیت ترین محصول تولید شده در دنیای لوازم خانگی است. اگر از نظر شما استناد به این تبلیغات عاقلانه است احتمالا جزو کسانی هستید که هر دوسال یک بار لوازم آشپزخانه تان را تعویض می کنید یا مکررا با مرکز گارانتی تماس می گیرید و از ایراد لوازمتان شکایت دارید اما از نظر ما بهتر است تنها تبلیغات را به چشم معرفی نگاه کنید و خودتان برای بررسی امکانات و کیفیت این محصولات دست به کار شوید. حتی اگر کارشناس و حرفه ای هم نباشید با یک بار بررسی از نزدیک متوجه ایراداتی می شوید که در تبلیغات ندیده بودید.

رنج قیمت ها؛ رازهایی که باید بدانید

اگر نمی توانید چهار یا شش میلیون تومان بابت خرید یخچال ساید بای ساید هزینه کنید به معنی این نیست که بهترین محصول بازار را از دست داده اید. می توانید مدل هایی را انتخاب کنید که بین دو میلیون و 500 هزار تا سه میلیون قرار می گیرند. به طور حتم این محصولات کیفیتی مناسب دارند و امکاناتشان از حد استاندارد بیشتر است.

برای خرید اجاق گازهای داخلی بیشتر از 750 هزار تومان هزینه نکنید اما مدل های وارداتی به درد بخور را از یک میلیون و 200 تا یک میلیون و 800 انتخاب کنید چون هزینه بیشتر از این تنها بابت برند خواهد بود نه امکانات.

برای خرید جاروبرقی حتی اگر بخواهید یک مدل با کیفیت و البته مخزن دار را انتخاب کنید به راحتی مدل دهای 300 تا 450 هزار تومانی زیادی پیدا خواهید کرد. ماشین لباسشویی و ظرفشویی معمولا باید با کیفیت باشند و طول عمر بالایی داشته باشند پس بابت کیفیت ساخت و بدنه شان بیشتر از امکانات و برنامه های متنوع شست و شوی شان هزینه کنید.

برای خرید لوازم خرد سراغ برندهای داخلی بروید. کامل ترین غذاساز داخلی را می توانید با حدود 100 هزار تومان خریداری کنید.